Zuiderse BBQ

 

 

 

 

 

Copyright c All rights reserved Buonissimo 2013

 

 

Zuiderse BBQ

 

Op houtskool gebakken

Vanaf 25 personen, u mag zelf uw bbq samen stellen.

Inbegrepen: uurloon kok(s).U krijgt een basis bbq, indien gewenst kan u uw BBQ extra uitbreiden met onderstaande gerechten, of met een Anti pasti (koud voorgerecht) of dessert(buffet), deze staan onderaan de bbq.

 

BBQ

  • arrosticini: gemarineerde vleesspiezen
  • chipolata’s: italiaanse grillworsten
  • gemarineerde varkenskoteletten
  • spiesjes met gemarineerde scampi's
  • salade bar:

 

  • inslata mista: ijsberg, krulsla,eikenbladsla met kruidendressing
  • insalata di cetriolo: komkommersalade met dressing
  • rucola salade met parmigiano kaas, pijnboompitjes en kers tomaatjes
  • pasta salade: penne met mais, komkommer, zongedroogde tomaatjes, basilicum, oregano
  • assortiment van ‘oven verse’ Italiaanse broodjes, ciabatta’s en stokbrood & grisini stengels
  • 3 sausjes: zelf bereide mayonaise, bbq saus en coctail saus

 

 

Extra vleesgerechten bbq:

  • gemarineerde lamskoteletjes
  • gemarineerde spareribs
  • gemarineerde lende biefstuk met parmigiano regano en rucola
  • huisbereide Italiaanse worstjes met venkel

Extra visgerechten bbq:

  • gemarineerde reuze gamba’s
  • ‘papillot’ van mosselen op mediterrane wijze (seizoen)
  • ‘papillot’ van vongole veraci: verse venusschelpen, look en bladpeterselie
  • St. Jacobs vruchten met pancetta

Extra groenten en pasta’s bbq:

  • vegetarische groenten spiezen met kerstomaatjes, courgette, aubergine, paprika, rode ui
  • gegrilde ‘3 colori’ paprika salade met gegrilde rode ui uit ‘Tropea’
  • melanzane: gegrilde schijfjes aubergine met look & munt
  • panzanella: klassieke Italiaanse broodsalade met frisse groentjes en balsamico dressing
  • fusilli pasta salade met tonijn, kers tomaatjes, zwarte olijven en basilicum
  • Italiaanse aardappelsalade met garnituur
  • rijstsalade op ‘mediterrane wijze’

Dolci/dessertjes:

  • tiramisu met Amaretto Di Saronno en Mascarpone
  • tiramisu met Amarena kersen en Marsala
  • panna cotta: heerlijk roomdessert met karamelsaus
  • panna cotta met rode bosvruchten-coulis
  • ricottataart met peren en vanille
  • gezoete Mascarponemousse met aardbeien en oude balsamico cremé
  • chocolademousse van pure chocolade
  • tropische fruitsalade ‘Zenzero’ met een ingekookt soepje van vers sinaasappelsap, gember, munt, vanille, Amaretto en munt met een bolletje Prosecco sorbet
  • dessertbuffet met bovenvermelde dessertje

 

Eventueel andere kosten: aangepaste wijnen, extra personeel, huur feestmateriaal?....

 

Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. mail:

 

 

info@buonissimo-kokaanhuis.be of tel: 0032(0)474676443.

 

Buonissimo, Boekweitstraat 59, 3660 Opglabbeek (B)

BTW: BE 0819047115

Copyright © All Rights Reserved Buonissimo 2013

 

 

 

° Traders Only BV.Weert/ pizza feest personeel

 

° SDM Technics Heusden Zolder/pastabuffet, openingsreceptie

 

° Kabuki Events/Pizza's bakken voor Boretti op Batibouw, 2016 & 2017

 

° Algeria, Leuven/ verzorging zakendiner

 

° Immochecker, Hasselt, receptie/zakenlunch

 

°BTC Breese tegelcentrale/ personeelsfeest

 

° Tom van Hove bvba Herk de stad/ zakenlunch

 

° Design is dead, Antwerpen/ verzorging diner voor 'Come a Casa'

 

° Raineri bvba Genk, koken voor restaurant

 

° Initium bvba Hasselt, zakendiner

 

° Hamlet tv, Brussel/ koken voor Joe fm op HAP festival Aarschot

 

° International Warehouse bvba/ Bocholt, receptie

 

° B.L.I.C nv, Bocholt/ receptie

 

° Mate bvba, Hasselt/ bedrijfsfeest

 

° Zangkoor Lejra, Merksem/ diner, catering

 

° Crijns evba, Zonhoven/ bedrijfsfeest

 

° BG Events, opglabbeek/ afterwork Sentower

 

° Van Den Eynden Immo/ Knokke, Communie

 

°Cvba Belfius, Hasselt/ klantenseminarie

 

° DM ramen, Hamont-Achel/ bedrijfsfeest

 

° Azerty ICT/ Olen, zakendiner

 

° Kabinet minister Guy Vanhengel/ Brussel, zakenlunch

 

° Kinestherapeut Everbroeck/ S'Gravenwezel, receptie

 

° ....