Voorbeeldmenu' s

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeldmenu' s

 

Menu’s kunnen voorafgegaan met volgende amuse hapjes:

 

  • Scampi’s met Parma ham
  • Gemarineerde Toscaanse olijven
  • Crostini met gebakken boschampignons
  • Opgebakken maïs polenta met gesmolten gorgonzola
  • Bocconcini, kerstomaatje met mozzarella en basilicum
  • Bruschetta met gegrilde aubergine, oude balsamico cremé en parmigiano Regano

MENU 1:

 

  • Antipasto misto: Koud voorgerecht met Italiaanse specialiteiten:
  • Parmaham met Galiameloen, salami Napolitano, salami Milano, Salami Calabrese, Toscaanse olijven, parmigiano Regano, bruschetta met roma tomaat en oregano, mozzarella dolci, zongedroogde tomaatjes, …
  • Tortellini a brodo: soepje met ‘prosciutto’ opgevulde mini tortellini’s in dubbel getrokken heldere runderbouillon met gemalen parmigiano Regano
  • Linguine ‘gamberi e zucchini’: lintpasta met scampi’s, courgette, safraan met tomaten-room saus
  • Panna cotta: roomdessert met karamelsaus

MENU 2:

 

  • Carpaccio di manzo: flinterdun gesneden ossenhaas met schilfers van parmigiano regano, pijnboompitjes, rucola sla en dressing
  • Toscaanse tomatensoep met mascarpone, mini brunoise van Roma tomaat en verse basilicum
  • Involtini di vitello ripieni: kalfsrolletjes opgevuld met groene asperges en parmaham in witte wijnsaus, gratin aardappelen uit de oven
  • Tiramisu Classico: met vingerkoekjes, mascarpone en Amaretto Di Saronno

 

MENU 3:

 

  • Vitello Tonato: Kalfsvlees in een zelfbereide tonijnmayonaise met rucola sla en kappertjes
  • Tomaten/paprika soep met room en basilicum
  • Carnaroli risotto met groene asperges, St. Jacobs vruchten en scampi’s
  • Witte chocolademousse

MENU 4:

 

  • Tris di bruschetta: met roma tomaat en basilicum, met gebakken boschampignons en gegrilde paprika’s met rode ui uit Tropea
  • Parmigiano melanzane: schijfjes gebakken aubergine met mozzarella, parmigiano Regano, tomatensaus (ovengerecht)
  • Bistecca, lendebiefstuk met gorgonzola saus, spaghetti ‘aglio & olio’
  • Tropische fruitsalade ‘zenzero’ met ingekookt soepje van sinaasappelsap, gember, munt, Amaretto en vanille met een bolletje Prosecco sorbet

MENU 5:

 

  • Carpaccio di salmone: carpaccio van gerookte zalm met zongedroogde tomaatjes, rucola, bieslook, rode ui uit Tropea en citroen dressing
  • Linguine vongole veraci, lintpasta met verse venusschelpen, trostomaatjes, look en bladpeterselie
  • Tonijnsteak ‘Caponata’ uit Sicilië met groenten saus van aubergine, courgette, paprika, rode ui, kappertjes, pijnboompitjes, look, pistaches, rozijnen en basilicum
  • Panna cotta , roomdessert met rode bosvruchten coulis

MENU 6:

 

  • Insalata Capresé: mozzarella ‘di buffalo docg.’ met Roma tomaten, basilicum, oregano en fijne olijfolie
  • Carnaroli risotto metboschampignons en krokante pancetta ham
  • Osso buco: kalfschenkel met een tomaten/groentensaus en huisbereide tagliatelle met parmigiano Regano
  • Tris di chocolata, chocolademousse op 3 manieren met rood fruit en bosvruchten coulis

MENU 7:

 

  • Gamberri in padella: gegrilde garnalen in look en citroen & rucola salade
  • Huisbereide cannelloni met spinazie en ricotta met bechamel-/tomaten saus
  • Saltimbocca: kalfslapjes opgevuld met parmaham en salie met Marsala saus, rozemarijn aardappeltjes uit de oven, groentenkrans
  • Aardbeiencarpaccio met oude balsamicoazijn cremé en vanille ijs

MENU 8:

 

  • Octopuscarpaccio citroenvinaigrette en kerstomaatjes
  • Basilicum roomsoepje met gesmolten buffelmozzarella
  • Grigliata di carne misto: (gegrilde vleesschotel) Ierse biefstuk, lamskoteletjes, vleesspiesje, kipfilet, chipolata, gemengde salade met kruidendressing en linguine ‘aglio & olio’
  • Ricotta taart met peren

MENU 9:

 

  • Carpaccio di gamberri: carpaccio van gemarineerde scampi’s met koriander en passievruchten/coulis
  • Zuppa di cetrioli: komkommerroomsoep met gerookte zalm en bieslook
  • Liguine ‘frutti di mare’: lintpasta met vers zeebanket: garnalen, mosselen, venusschelpen, inktvis, kerstomaatjes, look en bladpeterselie
  • Mascarponemousse met aardbeien en oude balsamico

MENU 10:

 

  • Prosciutto con rucola: San Daniëlle ham met meloen en rucola met parmigiano en pijnboompitjes
  • Peperoni repieni ‘Piemontese’: paprika’s opgevuld met ricotta, mozzarella,tonijn,ansjovis, broodkruim, tomatensaus en basilicum
  • Konijn uit de oven met een saus van boschampignons, look, verse tomaten en opgebakken maïspolenta
  • Torta ‘frutti di bosco’: taartje met bosvruchten

Eventueel andere kosten: aangepaste wijnen, extra personeel, huur feestmateriaal?....

 

Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. mail:

 

info@buonissimo-kokaanhuis.be of tel: 0032(0)474676443.

 

Buonissimo, Boekweitstraat 59, 3660 Opglabbeek (B)

BTW: BE 0819047115

Copyright © All Rights Reserved Buonissimo 2013

 

 

 

° Traders Only BV.Weert/ pizza feest personeel

 

° SDM Technics Heusden Zolder/pastabuffet, openingsreceptie

 

° Kabuki Events/Pizza's bakken voor Boretti op Batibouw, 2016 & 2017

 

° Algeria, Leuven/ verzorging zakendiner

 

° Immochecker, Hasselt, receptie/zakenlunch

 

°BTC Breese tegelcentrale/ personeelsfeest

 

° Tom van Hove bvba Herk de stad/ zakenlunch

 

° Design is dead, Antwerpen/ verzorging diner voor 'Come a Casa'

 

° Raineri bvba Genk, koken voor restaurant

 

° Initium bvba Hasselt, zakendiner

 

° Hamlet tv, Brussel/ koken voor Joe fm op HAP festival Aarschot

 

° International Warehouse bvba/ Bocholt, receptie

 

° B.L.I.C nv, Bocholt/ receptie

 

° Mate bvba, Hasselt/ bedrijfsfeest

 

° Zangkoor Lejra, Merksem/ diner, catering

 

° Crijns evba, Zonhoven/ bedrijfsfeest

 

° BG Events, opglabbeek/ afterwork Sentower

 

° Van Den Eynden Immo/ Knokke, Communie

 

°Cvba Belfius, Hasselt/ klantenseminarie

 

° DM ramen, Hamont-Achel/ bedrijfsfeest

 

° Azerty ICT/ Olen, zakendiner

 

° Kabinet minister Guy Vanhengel/ Brussel, zakenlunch

 

° Kinestherapeut Everbroeck/ S'Gravenwezel, receptie

 

° ....