Pastabuffetten

 

Pastabuffetten

 

Vanaf 25 personen

 

Inbegrepen: kok voor het klaarzetten, koken en opruimen, al het nodige materiaal zoals: schotels, kommen, bain-marie’s, mooie borden (Bauscher) & bestek voor pastabuffet, opschepmateriaal, broodmand, assortiment van ‘oven verse’ Italiaanse broodjes, ciabatta’s, stokbrood & grisini stengels.

U kan kiezen uit 7 verschillende pastabuffetten, indien gewenst dan kan u uw pastabuffet uitbreiden met een antipasti/koud voorgerecht of een dessert, deze staan onderaan de pastabuffetten.

 

1. Pastabuffet:

  • penne met bolognesesaus en parmigiano
  • farfalle met gerookte zalm, bieslook in witte wijn- roomsaus
  • fusilli met een groene pesto Genovese, met parmigiano, look, verse basilicum en pijnboompitjes

2. Pastabuffet:

  • penne Buonissimo met bolognesesaus, courgette, aubergine, rucola en parmigiano schilfers
  • linguine, lintpasta met scampi’s in tomaten/ looksaus
  • rigatone boscaiola met bospaddenstoelen, look in roomsaus en bladpeterselie
  • fusilli met een pesto van tonijn, zwarte olijven, look en bladpeterselie

3. Pastabuffet

  • casarecce alla Siciliana met spekjes, tomatensaus, verse basilicum en parmigiano schilfers
  • penne quattro formaggi met 4 kazen, ricotta, parmigiano, gorgonzola, mascarpone
  • spaghetti pomodorino met kerstomaatjes in een lichte olijfolie met look en rucola
  • rigatoni met scampi’s, courgette, look, bladpeterselie , scheutje room

4. Pastabuffet:

  • huisbereide lasagna ‘al forno’ met gehakt en tomatensaus
  • spaghetti alla puttanesca met ansjovis,look, rijpe roma tomaten,zwarte olijven en kappertjes
  • rigatone alla carbonara met ‘Guanciale’ wangspek, spekjes, ei en parmigiano Regano
  • fusilli met tonijn, kerstomaatjes, verse basilicum, look in zachte olijfoliesaus

 

5. Pastabuffet:

  • huisbereide cannelloni ‘al forno’ opgevuld met verse ricotta kaas en jonge spinazie met een tomaten- bechamelsaus
  • spaghetti ‘frutti di mare’ met mosselen, inktvis, scampi’s, venusschelpen in tomatensaus
  • penne ‘primavera’ met gegrilde courgette, aubergine, paprika’s in zachte olijfoliesaus
  • orecchiette, oortjes pasta met erwtjes, pancetta gerookte ham in roomsaus

6. Pastabuffet:

  • huisbereide lasagna ‘frutti di mare’ met vers zee banket in tomaten-bechamelsaus
  • met Italiaanse ham opgevulde tortellini in roomsaus met parmigiano regano
  • orecchiette, oortjes pasta met pikante broccoli-ansjovissaus met zachte olijfolie
  • fusilli ‘boscaiola e speck’ met bospaddenstoelen, spekjes in roomsaus

7. Pastabuffet:

  • huisbereide lasagna ‘al forno’
  • fusilli met een groene pesto Genovese, met parmigiano, look, verse basilicum en pijnboompitjes
  • penne all’arrabbiata met pittige tomaten saus en parmigiano
  • rigatone alla carbonara met Guanciale’ wangspek, spekjes, ei, en parmigiano Regano
  • linguine ‘frutti di mare’, lintpasta met vers zeebanket, mosselen, scampi’s, inktvis, venusschelpen in tomatensaus, look en zachte olijfolie

Indien gewenst kan u het pastabuffet extra aanvullen met onderstaande Antipasti/koud voorgerecht of dessert (buffet).

 

antipasti/koud voorgerecht:

 

Parmaham met Galiameloen, salami Napolitano, salami Milano, Salami Calabrese, Toscaanse olijven, parmigiano Regano, bruschetta met Roma-tomaat en oregano, mozzarella dolci, zongedroogde tomaatjes, enz…

 

Dolci/dessertjes:

  • tiramisu met Amaretto Di Saronno en Mascarpone
  • tiramisu met Amarena kersen en Marsala
  • panna cotta: heerlijk roomdessert met karamelsaus
  • panna cotta met rode bosvruchten-coulis
  • ricottataart met peren en vanille
  • gezoete mascarpone mousse met aardbeien en oude balsamico cremé
  • chocolademousse van pure chocolade
  • tropisch fruitsalade ‘Zenzero’ met een ingekookt soepje van vers sinaasappelsap, gember, munt, vanille, Amaretto en munt met een bolletje Prosecco sorbet
  • dessertbuffet met bovenvermelde dessertjes

 

Eventueel andere kosten: aangepaste wijnen, extra personeel, huur feestmateriaal?....

 

Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. mail:

 

info@buonissimo-kokaanhuis.be of tel: 0032(0)474676443.

 

Buonissimo, Boekweitstraat 59, 3660 Opglabbeek (B)

BTW: BE 0819047115

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Buonissimo 2013

 

 

 

° Traders Only BV.Weert/ pizza feest personeel

 

° SDM Technics Heusden Zolder/pastabuffet, openingsreceptie

 

° Kabuki Events/Pizza's bakken voor Boretti op Batibouw, 2016 & 2017

 

° Algeria, Leuven/ verzorging zakendiner

 

° Immochecker, Hasselt, receptie/zakenlunch

 

°BTC Breese tegelcentrale/ personeelsfeest

 

° Tom van Hove bvba Herk de stad/ zakenlunch

 

° Design is dead, Antwerpen/ verzorging diner voor 'Come a Casa'

 

° Raineri bvba Genk, koken voor restaurant

 

° Initium bvba Hasselt, zakendiner

 

° Hamlet tv, Brussel/ koken voor Joe fm op HAP festival Aarschot

 

° International Warehouse bvba/ Bocholt, receptie

 

° B.L.I.C nv, Bocholt/ receptie

 

° Mate bvba, Hasselt/ bedrijfsfeest

 

° Zangkoor Lejra, Merksem/ diner, catering

 

° Crijns evba, Zonhoven/ bedrijfsfeest

 

° BG Events, opglabbeek/ afterwork Sentower

 

° Van Den Eynden Immo/ Knokke, Communie

 

°Cvba Belfius, Hasselt/ klantenseminarie

 

° DM ramen, Hamont-Achel/ bedrijfsfeest

 

° Azerty ICT/ Olen, zakendiner

 

° Kabinet minister Guy Vanhengel/ Brussel, zakenlunch

 

° Kinestherapeut Everbroeck/ S'Gravenwezel, receptie

 

° ....