Onze gerechten

GERECHTEN VOOR MENU'S

 

A. amuse hapjes & Prosecco/bubbels

B. voorgerechten

C. soepen

D. pasta/risotto/aardappelgnocchi

E. hoofdgerechten vlees/vis

F. dessertjes/kaasschotel

Pastabuffetten,

keuze uit 10 verschillende pastabuffetten (minimum 20 personen)

 

  • Er zijn steeds aantrekkelijke kortingen voor grote(re) groepen!
  • Pastabuffet kan aangevuld worden met amuse/voorgerecht of dessertbuffet.

 

 

 

1. Pastabuffet

 

  • penne regate tomatensaus
  • rigatone ‘quattro formaggi’ roomsaus
  • fusilli ‘pesto ‘Genovese’ met pijnboompitjes, parmigiano, look, basilicum

 

 

2. Pastabuffet

 

  • penne regate ‘Bolognese’ saus
  • farfalle gerookte zalm, bieslook, witte wijn roomsaus
  • orrecchette broccoli, aardappelen, parmigiano look, licht pikant

 

 

3. Pastabuffet   

 

  • spirelli met tonijn, zwarte olijven, verse Romatomaten
  • huisbereide ‘tagliatelle al ragu’ met gehakt en tomatensaus
  • tortiglioni alla carbonara met spekjes, ei, boter, parmigiano

 

 

4. Pastabuffet

 

  • huisbereide ‘lasagne al forno’ met gehakt
  • penne regate met Italiaanse worst, erwtjes, verse tomaten, room
  • linguine ‘vongole’ met verse venusschelpen, kerstomaatjes, licht pikante olijfolie, look

 

 

5. Pastabuffet

 

  • orrecchette broccoli ansjovissaus
  • huisbereide cannelloni met spinazie, ricotta, bechamel, tomatensaus
  • cassarecche (Siciliaanse pasta) ‘Al ragu’ met gehakt, verse tomaten, gegrilde aubergine, courgette, rucola

 

 

6. Pastabuffet

 

  • huisbereide ‘lasagne al forno’ met gehakt
  • huisbereide ‘tagliatelle’ met scampi’s, dragon, witte wijn, room aus
  • aardappelgnocchi met broccoli, pancetta, zwarte peper, pecorino kaas, chili (licht pikant)
  • conchiglione (schelp pasta) Bolognese, gehakt, tomatensaus, parmigiano, basilicum

 

 

7. Pastabuffet   

 

  • penne regate met groene pesto van munt & pistache
  • huisbereide cannelloni opgevuld met gehakt, tomaten- bechamelsaus
  • spirelli gegrilde courgette, aubergine, rode paprika’s, look, parmigiano
  • tortellini opgevuld met Italiaanse ham & parmigiano in room- kaassaus

 

 

8. Pastabuffet

 

  • penne regate scampi’s, courgette, saffraan, pesto
  • spaghetti ’aglio & olio’ met pepertjes, olie, look, parmigiano
  • spirelli met Italiaanse worst, champignons, prei, parmigiano
  • huisbereide ‘lasagne al forno’ met verse zalm, room, dille, spinazie

 

 

9. Pastabuffet

 

  • spaghetti alla carbonara met spekjes, ei, boter, parmigiano
  • farfalle met zalm filet, gepekelde kappertjes, verse basilicum
  • huisbereide ‘lasagne al forno’ fruti di mare met vers zeebanket
  • cassarecche (Siciliaanse pasta) met pesto van rucola, pijnboompitjes, gegrilde kip, parmigiano

 

 

10. Pastabuffet (minimum 30 personen)

 

  • huisbereide ‘lasagne al forno’ met gehakt
  • farfalle gerookte zalm, bieslook, witte wijn roomsaus
  • huisbereide cannelloni met spinazie, ricotta, bechamel, tomatensaus
  • rigatone ‘porcini’ eekhoorntjesbrood, champignons, look, truffelpesto
  • fusilli met groene pesto ‘Genovese’ pijnboompitjes, look, basilicum, parmigiano, look

 

 

Vraag snel een vrijblijvend voorstel op jou maat!

 

 

 
A. Amuse hapjes & Prosecco
 
1. Prosecco Valdobbiadene ‘Botter’ DOCG. Dry
 
2. Bruschetta porcini, met gegrilde boschampignons, bladpeterselie
 
3. Bruschetta pesto Genovese e prosciutto di Parma, met groene pesto en Italiaanse ham
 
4. Bruschetta gorgonzola e fichi, prosciutto di Parma, met blauwe kaas, vijgen en Italiaanse ham.
 
5. Bruschetta pomodori secchi e pecorino, met zongedroogde tomaatjes en pecorino kaas.
 
6. Carpaccio di manzo con olive, carpaccio van rund met mousse van zwarte olijven.
 
7. Tartare di gambero rosso con mousse di avocado, tartaar van rivierkreeftjes met een mousse van avocado.
 
8. Mousse di zucchine e cappuccino di pecorino, mousse van courgette met cappuccino van verse geitenkaas en bieslook in een glaasje.
 
 
 
B. Voorgerechten:
 
9.Antipasti.
Uitgebreid assortiment van Italiaanse specialiteiten, bresaola, Parmaham, mortadella ham, soorten salami’s, parmigiano Regano, gegrilde groentjes, zongedroogde tomaatjes, grisini broodstengels, enz…
 
10.Carpaccio di Manzo.
Flinterdun gesneden rundvlees (ossenhaas) met parmigiano, rucola, pijnboompitjes, citroen
 
11.Carpaccio van zalmhaasje.
Gerookte zalm met limoen, rode ui uit Tropea, dille, granaatappel, rucola, zalmeitjes
 
12.Tris di bruchetta.
Toscaans boerenbrood op de grill, zachte olijfolie, look met kerstomaatjes origano/tonijn olijf tapenade/mousse van mortadella en zachte ricotta kaas
 
13.Salade ‘Caprese’ di buffalo e San Danielle.
Verse buffelmozzarella met San Danielle ham en schijfjes Romatomaat met basilicum en origano
 
14.Scampi fritti.
Gefrituurde scampi’s in een krokant korstje op een bedje van salade met kruidendressing en zelfbereide tartaarsaus
 
15.Vitello tonato ‘Piemonte’.
Rosé gebakken kalfsvlees met een huisbereide tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
 
16.Parmigiana alla melanzane (ovengerecht).
Schijfjes aubergine met tomatensaus, gesmolten mozzarella, gemalen parmigiana, verse basilicum blaadjes
 
17.Carpaccio Sint-Jacobsnoten ‘zenzero’.
Flinterdunne plakjes van Sint-Jacobs vruchten met een dressing van olijfolie, gember, roze bessen en limoen
 
18.Filetto di salmone laccato alla soya e zenzero.
Zalmhaasje met een sausje van soya en gember op een bedje van opgebakken bladgroenten
 
 
 
C. Soepen:
 
19.Toscaanse tomatensoep met gesmolten mascarpone en basilicum.
 
20.Tortellini ‘brodo’ met prosciutto opgevulde tortellini in dubbel getrokken bouillon, gemalen parmigiano.
 
21.Zuppa di cetriolo, komkommerroomsoep met gerookte zalm, room, bieslook.
 
22.Zuppa di porro, prei/aardappelsoep met rucola.
 
23.Zuppa di funghi, bospaddenstoelen soep.
 
24.Zuppa di cavelfiori, bloemkoolsoep met croutons en groene pesto.
 
25.Zuppa di lenticchie di Castellucio, linzensoep uit Norcia-Umbria.
 
26.Gazpacho di asparagi, koude soep van witte en groene asperges.
 
27.Zuppa di zucchini, courgettesoep met verse basilicum en parmiggiano.
 
 
 
D. Pasta,  risotto & aardappelgnocchi (voorgerecht of hoofdgerecht)
 
28.Linguine vongole veraci.
Lintpasta met verse venusschelpen, kerstomaatjes, look, pili-pili, bladpeterselie
 
29.Spaghetti ‘frutti di mare’.
Spaghetti met vers ‘zeebanket’: inktvis, scampi’s, gamba’s, venusschelpen, mosselen, look, bladpeterselie, pili-pili
 
30.Tagliatelle ‘al ragù di carne.
Huisbereide tagliatelle met vlees ragout en gemalen parmigiano
 
31.Canelloni spinaci e ricotta.
Huisbereide cannelloni opgevuld met spinazie en ricotta, bechamel/tomatensaus
 
32.Orrechette, broccoli.
Schelppasta uit Puglia met broccoli, aardappel, parmigiano, licht pikant
 
33.Risotto scampi e asparagi.
Vialone Nano risotto met scampi’s en groene asperges
 
34.Risotto porcini e tartuffo.
Vialone Nano risotto met bospaddenstoelen en truffel
 
35.Risotto ‘Primavera’.
Vialone Nano risotto met voorjaars groentjes en parmiggiano
 
36.Gnocchi ‘pesto Genovese’.
Aardappelgnocchi met groene pesto Genovese
 
37.Gnocchi ‘quattro formaggi’ e noci.
Aardappelgnocchi vier kazen roomsaus en walnoten
 
38.Gnocchi ‘pomodorino e basilico’.
Aardappelgnocchi kerstomaten, basilicum en parmigiano
 
 
 
E. Hoofdgerechten vlees/vis
 
39.Osso bucco con tagliatelle e gremolata.
Langzaam gesmoorde kalfsschenkel met een groenten/tomatensaus en huisbereide verse tagliatelle, gemalen parmigiano en afgewerkt met gremolata (citroenzeste, look, bladpeterselie)
 
40.Saltimbocca.
Kalfsrolletjes opgevuld met salie-Parmaham met gegrilde groenten en aardappelen uit de oven met rozemarijn en look
 
41.Bistecca ‘alla griglia’.
Lendebiefstuk met kerstomaatjes, rucola, parmigiano, rozemarijn aardappelen ‘al forno’
 
42.Grigliata di carne mista.
Mix van gegrild vlees, lamskoteletjes, chipolata’s met venkel, lende biefstuk, arrosticini, kip filet met pesto, , rozemarijn aardappelen ‘al forno’, gemengde salade met kruidendressing
 
43.Merluzzo, ‘salsa verde’.
Kabeljauwhaasje met groene kruidensaus, romige aardappelpurée met veldsla en kerstomaatjes
 
44.Tonno alla griglia, peperoni arrostiti.
Gegrilde tonijnsteak met kerstomatensaus, opgevulde paprika’s uit de oven met kappertjes, olijven, ansjovis, Italiaanse rijst met garnituur
 
45.Grigliata di pesce mista.
Mix van gegrilde vis en schaaldieren, zalmhaasje, kabeljauwhaasje, inktvis, scampi’s, gamba’s, venusschelpen, mosselen, gegrilde groentenschotel met pasta ‘aglio é olio’
 
 
 
F. Dolci/desserts/kaasschotel
 
46.Panna cotta.
Roomdessert met karamelsaus en garnituur
 
47.Panna cotta ‘frutti di bosco'.
Roomdessert met rode bosvruchten en garnituur
 
48.Tiramisu classico.
Huisbereide tiramisu met Amaretto
 
49.Frutta ‘Zenzero’.
Tropisch fruitsalade met een ingekookt soepje van sinaasappel, Amaretto, gember, vanille, munt, sinaasappelsap met passievruchtsorbet
 
50.’Tris’ Mousse di chocolato.
Tris van donkere chocolademousse met rode bosvruchten
 
51.Gelato con marzapane.
Vanille- en tiramisu- ijs, warme chocoladesaus, chocoladeschilfers en marsepein
 
52.Buffet di dolci.
Buffet van verschillende bovenstaande dessertjes & zoetigheden
 
53.Formaggio misto.
Een rijkelijk assortiment van Italiaanse harde, zachte- & schimmelkazen met gedroogde vruchten, nootjes, druiven en bijhorend garnituur
 
 
 
 
Vraag snel een vrijblijvend voorstel op jou maat!

 

 

Wij kunnen pas een exacte prijsofferte opmaken op basis van de concrete informatie over jouw feest. Want elk feest is anders. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. U kan zelf een menu samenstellen met onderstaande gerechten, een pastabuffet/Zuiderse bbq of in steenoven gebakken pizza's.Vertel ons wat u wenst en wij sturen u een offerte 'op maat'.

 

Vraag snel een vrijblijvend voorstel op jou maat!

BBQ 1.

 

  • arrosticini, vleesspiezen
  • gemarineerde varkenskoteletjes
  • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
  • gemarineerde scampispiezen

 

BBQ 3.

 

  • gemarineerde varkenskoteletjes
  • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
  • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
  • gemarineerde scampispiezen
  • zalmfilet ‘papillot’ met kerstomaatjes, look, bieslook, dille, witte wijn

 

BBQ 5.

 

  • gemarineerde lamskoteletjes
  • gemarineerde pittige kippenvleugels
  • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
  • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
  • spiezen van kalkoen met spek, kerstomaatjes, paprika, uien
  • gemarineerde reuzengamba’s
  • gemarineerde scampispiezen

 

BBQ 2.

 

  • arrosticini, vleesspiezen
  • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
  • kipfilet met groene pestomarinade
  • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
  • gemarineerde scampispiezen

 

BBQ 4.

 

  • gemarineerde spare ribs
  • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
  • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
  • spiezen van lamsvlees, kerstomaatjes, champignons, rode & groene paprika’s
  • gemarineerde inktvisringen
  • gemarineerde scampispiezen

 

BBQ 6.

 

  • groentenspiezen, paprika,champignons, kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui
  • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
  • arrosticini, vleesspiezen
  • gemarineerde lamskoteletjes
  • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
  • gemarineerde reuzengamba’s
  • zalmhaasje ‘papillot’ met witte wijn en tuinkruiden
  • gemarineerde scampi piezen

 

ZUIDERSE BBQ

 

Uw bbq kan steeds uitgebreid of aangepast worden.

Er zijn steeds aantrekkelijke kortingen voor groter(e) groepen.

 

 

Bij elke BBQ zijn volgende salades en sauzen inbegrepen:

 

  • rijstsalade met tonijn, kikkererwten, zwarte olijven, limoen
  • insalata mista: gemengde salade met kruidendressing
  • aardappelsalade ‘al forno’ uit de oven met rozemarijn, olijfolie, look
  • insalata Caprese: mozzarella, Romatomaat, oregano, basilicum, balsamicocremè
  • Caponata, schotel met gegrilde groenten, aubergine, courgette, rode ui, paprika’s, kers- tomaten, selder, look
  • rucola salade met kerstomaatjes, parmigiano reganoschilfers, geroosterde pijnboompitjes
  • coctail, mayonaise, bbq-saus
  • romige pestosaus

 

Buonissimo

Pizza foodtruck.

 

Werkwijze pizza foodtruck

 

 

Wij komen enkele uren voor aanvang van het feest ter plaatse en installeren onze Pizza foodtruck, de oven is reeds warm gestookt met eikenhout van s' morgensvroeg, ongeveer één uur voor aanvang stoken we de steenoven volle bak tot deze ongeveer 460 graden bereikt. De verse pizzabollen (die we ongeveer 30h. ervoor hebben bereid ivm. rijping) worden met de hand uitgerold tot ongeveer 34 cm. en met verschillende toppings belegd. Wij kunnen ongeveer 6 pizza's tegelijk in de oven plaatsen en het duurt slechts enkele minuten totdat deze lekker krokant gebakken zijn. De pizza's worden op grote borden geplaatst en in 8 punten versneden, de borden worden op een buffettafel geplaatst en de genodigden kunnen zelf afnemen. Wij bereiden 8 of 10 verschillende smaken, zo heeft iedereen voldoende keuze.

 

  • 8 verschillende smaken:

margharita/funghi/pikante salami/4 stagione/frutti di mare/aardappelschijfjes, room, spekjes, ui/Parmaham en rucola/tonijn, zwarte olijven

 

  • 10 verschillende smaken:

rozemarijn, look/margharita/funghi/pikante salami/4 stagione/frutti di mare/aardappelschijfjes, room, spekjes, rode ui/Parmaham en rucola/tonijn, zwarte olijven/kerstomaatjes, rucola, parmigiano Regano

 

Buonissimo

GERECHTEN VOOR MENU'S

  • A. amuse hapjes & Prosecco/bubbels

    1. Prosecco Valdobbiadene ‘Botter’ DOCG. Dry

     

    2. Bruschetta porcini, met gegrilde boschampignons, bladpeterselie

     

    3. Bruschetta pesto Genovese e prosciutto di Parma, met groene pesto en Italiaanse ham

     

    4. Bruschetta gorgonzola e fichi, prosciutto di Parma, met blauwe kaas, vijgen en Italiaanse ham.

     

    5. Bruschetta pomodori secchi e pecorino, met zongedroogde tomaatjes en pecorino kaas.

     

    6. Carpaccio di manzo con olive, carpaccio van rund met mousse van zwarte olijven.

     

    7. Tartare di gambero rosso con mousse di avocado, tartaar van rivierkreeftjes met een mousse van avocado.

     

    8. Mousse di zucchine e cappuccino di pecorino, mousse van courgette met cappuccino van verse geitenkaas en bieslook in een glaasje.

  • B. voorgerechten

    9.Antipasti.

    Uitgebreid assortiment van Italiaanse specialiteiten, bresaola, Parmaham, mortadella ham, soorten salami’s, parmigiano Regano, gegrilde groentjes, zongedroogde tomaatjes, grisini broodstengels, enz…

     

    10.Carpaccio di Manzo.

    Flinterdun gesneden rundvlees (ossenhaas) met parmigiano, rucola, pijnboompitjes, citroen

     

    11.Carpaccio van zalmhaasje.

    Gerookte zalm met limoen, rode ui uit Tropea, dille, granaatappel, rucola, zalmeitjes

     

    12.Tris di bruchetta.

    Toscaans boerenbrood op de grill, zachte olijfolie, look met kerstomaatjes origano/tonijn olijf tapenade/mousse van mortadella en zachte ricotta kaas

     

    13.Salade ‘Caprese’ di buffalo e San Danielle.

    Verse buffelmozzarella met San Danielle ham en schijfjes Romatomaat met basilicum en origano

     

    14.Scampi fritti.

    Gefrituurde scampi’s in een krokant korstje op een bedje van salade met kruidendressing en zelfbereide tartaarsaus

     

    15.Vitello tonato ‘Piemonte’.

    Rosé gebakken kalfsvlees met een huisbereide tonijnmayonaise, kappertjes en rucola

     

    16.Parmigiana alla melanzane (ovengerecht).

    Schijfjes aubergine met tomatensaus, gesmolten mozzarella, gemalen parmigiana, verse basilicum blaadjes

     

    17.Carpaccio Sint-Jacobsnoten ‘zenzero’.

    Flinterdunne plakjes van Sint-Jacobs vruchten met een dressing van olijfolie, gember, roze bessen en limoen

     

    18.Filetto di salmone laccato alla soya e zenzero.

    Zalmhaasje met een sausje van soya en gember op een bedje van opgebakken bladgroenten

  • C. soepen

    19.Toscaanse tomatensoep met gesmolten mascarpone en basilicum.

     

    20.Tortellini ‘brodo’ met prosciutto opgevulde tortellini in dubbel getrokken bouillon, gemalen parmigiano.

     

    21.Zuppa di cetriolo, komkommerroomsoep met gerookte zalm, room, bieslook.

     

    22.Zuppa di porro, prei/aardappelsoep met rucola.

     

    23.Zuppa di funghi, bospaddenstoelen soep.

     

    24.Zuppa di cavelfiori, bloemkoolsoep met croutons en groene pesto.

     

    25.Zuppa di lenticchie di Castellucio, linzensoep uit Norcia-Umbria.

     

    26.Gazpacho di asparagi, koude soep van witte en groene asperges.

     

    27.Zuppa di zucchini, courgettesoep met verse basilicum en parmiggiano.

  • D. pasta/risotto/aardappelgnocchi

    D. Pasta,  risotto & aardappelgnocchi (voorgerecht of hoofdgerecht)

     

    28.Linguine vongole veraci.

    Lintpasta met verse venusschelpen, kerstomaatjes, look, pili-pili, bladpeterselie

     

    29.Spaghetti ‘frutti di mare’.

    Spaghetti met vers ‘zeebanket’: inktvis, scampi’s, gamba’s, venusschelpen, mosselen, look, bladpeterselie, pili-pili

     

    30.Tagliatelle ‘al ragù di carne.

    Huisbereide tagliatelle met vlees ragout en gemalen parmigiano

     

    31.Canelloni spinaci e ricotta.

    Huisbereide cannelloni opgevuld met spinazie en ricotta, bechamel/tomatensaus

     

    32.Orrechette, broccoli.

    Schelppasta uit Puglia met broccoli, aardappel, parmigiano, licht pikant

     

    33.Risotto scampi e asparagi.

    Vialone Nano risotto met scampi’s en groene asperges

     

    34.Risotto porcini e tartuffo.

    Vialone Nano risotto met bospaddenstoelen en truffel

     

    35.Risotto ‘Primavera’.

    Vialone Nano risotto met voorjaars groentjes en parmiggiano

     

    36.Gnocchi ‘pesto Genovese’.

    Aardappelgnocchi met groene pesto Genovese

     

    37.Gnocchi ‘quattro formaggi’ e noci.

    Aardappelgnocchi vier kazen roomsaus en walnoten

     

    38.Gnocchi ‘pomodorino e basilico’.

    Aardappelgnocchi kerstomaten, basilicum en parmigiano

  • E. hoofdgerechten vlees/vis

    39.Osso bucco con tagliatelle e gremolata.

    Langzaam gesmoorde kalfsschenkel met een groenten/tomatensaus en huisbereide verse tagliatelle, gemalen parmigiano en afgewerkt met gremolata (citroenzeste, look, bladpeterselie)

     

    40.Saltimbocca.

    Kalfsrolletjes opgevuld met salie-Parmaham met gegrilde groenten en aardappelen uit de oven met rozemarijn en look

     

    41.Bistecca ‘alla griglia’.

    Lendebiefstuk met kerstomaatjes, rucola, parmigiano, rozemarijn aardappelen ‘al forno’

     

    42.Grigliata di carne mista.

    Mix van gegrild vlees, lamskoteletjes, chipolata’s met venkel, lende biefstuk, arrosticini, kip filet met pesto, , rozemarijn aardappelen ‘al forno’, gemengde salade met kruidendressing

     

    43.Merluzzo, ‘salsa verde’.

    Kabeljauwhaasje met groene kruidensaus, romige aardappelpurée met veldsla en kerstomaatjes

     

    44.Tonno alla griglia, peperoni arrostiti.

    Gegrilde tonijnsteak met kerstomatensaus, opgevulde paprika’s uit de oven met kappertjes, olijven, ansjovis, Italiaanse rijst met garnituur

     

    45.Grigliata di pesce mista.

    Mix van gegrilde vis en schaaldieren, zalmhaasje, kabeljauwhaasje, inktvis, scampi’s, gamba’s, venusschelpen, mosselen, gegrilde groentenschotel met pasta ‘aglio é olio’

     

     

  • F. dessertjes/kaasschotel

    46.Panna cotta.

    Roomdessert met karamelsaus en garnituur

     

    47.Panna cotta ‘frutti di bosco'.

    Roomdessert met rode bosvruchten en garnituur

     

    48.Tiramisu classico.

    Huisbereide tiramisu met Amaretto

     

    49.Frutta ‘Zenzero’.

    Tropisch fruitsalade met een ingekookt soepje van sinaasappel, Amaretto, gember, vanille, munt, sinaasappelsap met passievruchtsorbet

     

    50.’Tris’ Mousse di chocolato.

    Tris van donkere chocolademousse met rode bosvruchten

     

    51.Gelato con marzapane.

    Vanille- en tiramisu- ijs, warme chocoladesaus, chocoladeschilfers en marsepein

     

    52.Buffet di dolci.

    Buffet van verschillende bovenstaande dessertjes & zoetigheden

     

    53.Formaggio misto.

    Een rijkelijk assortiment van Italiaanse harde, zachte- & schimmelkazen met gedroogde vruchten, nootjes, druiven en bijhorend garnituur

     

     

     

     

    Vraag snel een vrijblijvend voorstel op jou maat!

Pastabuffetten,

keuze uit 10 verschillende pastabuffetten (minimum 20 personen)

 

  • Er zijn steeds aantrekkelijke kortingen voor grote(re) groepen!
  • Pastabuffet kan aangevuld worden met amuse/voorgerecht of dessertbuffet.
  • 1. Pastabuffet

    1. Pastabuffet

     

    • penne regate tomatensaus
    • rigatone ‘quattro formaggi’ roomsaus
    • fusilli ‘pesto ‘Genovese’ met pijnboompitjes, parmigiano, look, basilicum

     

  • 2. Pastabuffet

     

    • penne regate ‘Bolognese’ saus
    • farfalle gerookte zalm, bieslook, witte wijn roomsaus
    • orrecchette broccoli, aardappelen, parmigiano look, licht pikant
  • 3. Pastabuffet

    • spirelli met tonijn, zwarte olijven, verse Romatomaten
    • huisbereide ‘tagliatelle al ragu’ met gehakt en tomatensaus
    • tortiglioni alla carbonara met spekjes, ei, boter, parmigiano

     

  • 4. Pastabuffet

    • huisbereide ‘lasagne al forno’ met gehakt
    • penne regate met Italiaanse worst, erwtjes, verse tomaten, room
    • linguine ‘vongole’ met verse venusschelpen, kerstomaatjes, licht pikante olijfolie, look

     

  • 5. Pastabuffet

    • orrecchette broccoli ansjovissaus
    • huisbereide cannelloni met spinazie, ricotta, bechamel, tomatensaus
    • cassarecche (Siciliaanse pasta) ‘Al ragu’ met gehakt, verse tomaten, gegrilde aubergine, courgette, rucola

     

  • 6. Pastabuffet

    • huisbereide ‘lasagne al forno’ met gehakt
    • huisbereide ‘tagliatelle’ met scampi’s, dragon, witte wijn, room aus
    • aardappelgnocchi met broccoli, pancetta, zwarte peper, pecorino kaas, chili (licht pikant)
    • conchiglione (schelp pasta) Bolognese, gehakt, tomatensaus, parmigiano, basilicum

     

  • 7. Pastabuffet

    • penne regate met groene pesto van munt & pistache
    • huisbereide cannelloni opgevuld met gehakt, tomaten- bechamelsaus
    • spirelli gegrilde courgette, aubergine, rode paprika’s, look, parmigiano
    • tortellini opgevuld met Italiaanse ham & parmigiano in room- kaassaus

     

  • 8. Pastabuffet

    • penne regate scampi’s, courgette, saffraan, pesto
    • spaghetti ’aglio & olio’ met pepertjes, olie, look, parmigiano
    • spirelli met Italiaanse worst, champignons, prei, parmigiano
    • huisbereide ‘lasagne al forno’ met verse zalm, room, dille, spinazie

     

  • 9. Pastabuffet

    • spaghetti alla carbonara met spekjes, ei, boter, parmigiano
    • farfalle met zalm filet, gepekelde kappertjes, verse basilicum
    • huisbereide ‘lasagne al forno’ fruti di mare met vers zeebanket
    • cassarecche (Siciliaanse pasta) met pesto van rucola, pijnboompitjes, gegrilde kip, parmigiano

     

  • 10. Pastabuffet (minimum 30 personen)

    • huisbereide ‘lasagne al forno’ met gehakt
    • farfalle gerookte zalm, bieslook, witte wijn roomsaus
    • huisbereide cannelloni met spinazie, ricotta, bechamel, tomatensaus
    • rigatone ‘porcini’ eekhoorntjesbrood, champignons, look, truffelpesto
    • fusilli met groene pesto ‘Genovese’ pijnboompitjes, look, basilicum, parmigiano, look

     

  • BBQ 1.

     

    • arrosticini, vleesspiezen
    • gemarineerde varkenskoteletjes
    • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
    • gemarineerde scampispiezen

     

  • BBQ 2.

     

    • arrosticini, vleesspiezen
    • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
    • kipfilet met groene pestomarinade
    • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
    • gemarineerde scampispiezen

     

  • BBQ 3.

    • gemarineerde varkenskoteletjes
    • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
    • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
    • gemarineerde scampispiezen
    • zalmfilet ‘papillot’ met kerstomaatjes, look, bieslook, dille, witte wijn

     

  • BBQ 4.

    • gemarineerde spare ribs
    • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
    • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
    • spiezen van lamsvlees, kerstomaatjes, champignons, rode & groene paprika’s
    • gemarineerde inktvisringen
    • gemarineerde scampispiezen

     

  • BBQ 5.

    • gemarineerde lamskoteletjes
    • gemarineerde pittige kippenvleugels
    • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
    • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
    • spiezen van kalkoen met spek, kerstomaatjes, paprika, uien
    • gemarineerde reuzengamba’s
    • gemarineerde scampispiezen

     

  • BBQ 6.

    • groentenspiezen, paprika,champignons, kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui
    • chipolata’s, assortiment Italiaanse worstjes
    • arrosticini, vleesspiezen
    • gemarineerde lamskoteletjes
    • bistecca, gemarineerde lendebiefstuk
    • gemarineerde reuzengamba’s
    • zalmhaasje ‘papillot’ met witte wijn en tuinkruiden
    • gemarineerde scampi piezen

     

Pizza foodtruck.

 

Werkwijze pizza foodtruck

 

 

Wij komen enkele uren voor aanvang van het feest ter plaatse en installeren onze Pizza foodtruck, de oven is reeds warm gestookt met eikenhout van s' morgensvroeg, ongeveer één uur voor aanvang stoken we de steenoven volle bak tot deze ongeveer 460 graden bereikt. De verse pizzabollen (die we ongeveer 30h. ervoor hebben bereid ivm. rijping) worden met de hand uitgerold tot ongeveer 34 cm. en met verschillende toppings belegd. Wij kunnen ongeveer 6 pizza's tegelijk in de oven plaatsen en het duurt slechts enkele minuten totdat deze lekker krokant gebakken zijn. De pizza's worden op grote borden geplaatst en in 8 punten versneden, de borden worden op een buffettafel geplaatst en de genodigden kunnen zelf afnemen. Wij bereiden 8 of 10 verschillende smaken, zo heeft iedereen voldoende keuze.

  • 8 verschillende smaken:

    margharita/funghi/pikante salami/4 stagione/frutti di mare/aardappelschijfjes, room, spekjes, ui/Parmaham en rucola/tonijn, zwarte olijven

     

  • 10 verschillende smaken

    rozemarijn, look/margharita/funghi/pikante salami/4 stagione/frutti di mare/aardappelschijfjes, room, spekjes, rode ui/Parmaham en rucola/tonijn, zwarte olijven/kerstomaatjes, rucola, parmigiano Regano

FOTO'S PIZZA TRUCK

Buonissimo